Accessibility Tools

Skip to main content

HUHTIKUUN 2024 PIENRYHMÄT ALKAVAT! ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ VIIMEISTÄÄN 28.3.2024

Kielikoulutus

Kielikoulutus

Yksityisopetus

Yksityistunneilla saat meiltä apua kiperiin kielellisiin tilanteisiin töissä, uusiin haasteisiin, jotka vaativat parempaa kielitaitoa tai ihan vain unohtuneen kielen aktivointiin.

Yksityisvalmennus voidaan järjestää lähiopetuksena, verkkovalmennuksena tai näiden yhdistelmänä. 

Avoimet pienryhmät

Avoimet pienryhmät

Pienryhmät ovat kaikille avoimia kielikursseja, joilla laajennat sanavarastoasi ja kehität valmiuksiasi keskustella luontevasti erilaisissa kielenkäyttöä vaativissa tilanteissa.

Ryhmiin otetaan 3-8 oppilasta, joten saat ryhmässä myös yksilöllistä ohjausta. Ryhmiä keväällä 2022 lähiopetuksena ja verkkovalmennuksena. 

Verkkovalmennus

Verkkovalmennustunnit ovat hyvä vaihtoehto silloin kun lähiopetus ei ole mahdollista.

Kurssit järjestetään joustavasti Zoomin tai Teamsin välityksellä juuri silloin kun sinulle sopii - joustavasti työmatkalta, työpisteeltä tai vaikka etäpäivänä. Tarvitset vain rauhallisen paikan.

Yrityskoulutus

Yrityskoulutus

Kieliavaimen avulla voit kehittää yrityksesi kansainvälisiä viestintätaitoja tai vahvistaa eri kielitaustoista tulevien työntekijöidesi suomen kielen taitoja. 

Kielikoulutuksemme lähtökohtana ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, taidot ja tavoitteet. 

"Todella motivoivaa kielenopiskelua. Kurssin ilmapiiri oli erittäin hyvä ja vapautunut."

Katriina

"Erittäin piristävä ja puhetaitoa aktivoiva oppimatka lyhyestä aikamäärästä huolimatta – kiitos hyvin aktiivisen, kommunikatiivisen ja kannustavan opettajan."

Elise