Accessibility Tools

Skip to main content

UUDET AVOIMET RYHMÄT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2024. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Yrityskoulutus

Sujuva viestintä on avain menestykseen.

Kieliavaimen avulla voit kehittää yrityksesi kansainvälisiä viestintätaitoja tai vahvistaa eri kielitaustoista tulevien työntekijöidesi suomen kielen taitoja. Koulutus järestetään joko lähiopetuksena yrityksen omissa tiloissa, verkkovalmennuksena tai Kieliavaimen tiloissa Helsingin keskustassa.

Kommunikatiiviset menetelmämme edistävät kielen käyttövalmiutta monipuolisesti ja tehokkaasti. Rohkaisemme käyttämään kieltä aktiivisesti koko koulutuksen ajan.

Kielikoulutuksemme lähtökohtana ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, taidot ja tavoitteet. Räätälöimme teille koulutuskokonaisuuden, joka voi sisältää yksilövalmennusta, pienryhmätyöskentelyä, pitkäjänteistä kielikoulutusta tai työntekijöiden aktiivista kielitaitoa mittaavan kielitaitokartoituksen – tarpeenne mukaan.

Tarjoamme kielikoulutusta seuraavissa kielissä:

englanti, ruotsi, saksa, ranska, suomi, espanja, italia, arabi.

Erityisalojen kielikoulutusta:

  • englantia ja ruotsia rakennus- ja kiinteistöalalle
  • business management in English
  • englantia terveydenhuoltoalan ammattilaisille
  • kielikoulutusta HR ammattilaisille

Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

"Olen kehittänyt ja ylläpitänyt kielitaitoani Kieliavaimen pienryhmä- ja yksilöopetuksen avulla. Hyvä kielitaito on perusedellytys projektinjohtajan tehtävistäni suoriutumiselle."

Jaakko

Tee ilmainen kielitesti!

Testaa kielitaitosi ilmaisilla ja nopeilla verkkotesteillämme! Saat raportin kielitaitosi tasosta ja selkeät vinkit taitojesi kehittämiseen.

Englanti | Ruotsi 

Tule koulutusneuvontaan

Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varaa aika nyt