Accessibility Tools

Skip to main content

HUHTIKUUN 2024 PIENRYHMÄT ALKAVAT! ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ VIIMEISTÄÄN 28.3.2024

Kolme tarinaa asiakkailtamme

Pääsin yli jännityksestä ja uskallan nyt kommunikoida rennosti!

kieliavain SK 7733 1Otin yhteyttä Kieliavaimeen keväällä 2008. Olen koulutukseltani graafinen suunnittelija ja opiskellut englantia vanhakantaisessa koulujärjestelmässä, jossa kieltä puhutaan vasta sitten, kun sanajärjestys ja prepositiot ovat kohdallaan. Kielen rinnalla opin koulussa myös jännittämään kielen käyttöä.

Eloisana ja ihmisrakkaana ihmisenä kärsin kovasti tilanteista, joissa puhekielenä oli englanti. Lopulta lähdin kartoittamaan erilaisia vaihtoehtoja ongelmani ratkaisemiseksi. Etsiskelyjen ja kokeilujen kautta päädyin Kieliavaimeen. Löysin itselleni juuri sellaisen opettajan, jota tarvitsin – opettajan, joka rohkaisee, innostaa ja tukee minua. Ja ennen kaikkea tuntee tarinani.

Olen tehnyt tiikerin loikan siitä, mitä tilanne oli kolme vuotta sitten. Tiedän, etten edelleenkään tiedä kaikkia maailman sanoja ja välillä puheessa vilisee virheitä. Se ei kuitenkaan haittaa – se ei todellakaan haittaa! Pääasia on, että puhetta tulee ja rennosti. Sanavaraston kasvaessa on myös nautinnollista huomata, että melko vaikeatkin aihepiirit tulee jo käsiteltyä vieraalla kielellä.

Tulevaisuuden haaveenani on työskennellä jossain kansainvälisessä hyväntekeväisyysjärjestössä. Sitä haavetta kohti kuljen kielen ja opettajan viitoittamaa tietä. Toivon sydämestäni, että voin esimerkilläni rohkaista sinua, jos jännität vieraan kielen käyttöä. Muistathan, että kieltä oppii vain puhumalla. Lähde siis rohkeasti liikkeelle. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Kristina Sarivaara, AD graafinen suunnittelija

"Toivon sydämestäni, että voin esimerkilläni rohkaista sinua, jos jännität vieraan kielen käyttöä. Lähde rohkeasti liikkeelle."

Kristina

Kielitaitoa kansainvälistyville markkinoille

kieliavain SK 7173 1Toimin Sweco PM Oy:ssä infrahankkeiden projektijohtajana. Suomessa infrarakentaminen on kansainvälistynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Eurooppalaiset suuret rakennusyhtiöt ovat kiinnostuneet Suomen inframarkkinoista ja suomalaiset yritykset alkaneet käyttää ulkomaisia yhteistyökumppaneita. Muutokset asettavat projekteissa työskenteleville uusia vaatimuksia. Hyvä kielitaito on perusedellytys tehtävistä suoriutumiselle.

Olen kehittänyt ja ylläpitänyt kielitaitoani Kieliavaimen pienryhmä- ja yksilöopetuksen avulla. Molemmat opiskelumuodot ovat tehokkaita. Yksilövalmennuksessa hyvä lisä on, että opetusta on mahdollista kohdentaa tarkasti henkilökohtaisten toiveideni ja työni asettamien vaatimusten mukaisesti. Oikean opetusmuodon valinnan lisäksi opintojeni edistymiseen, mielekkyyteen ja onnistumiseen ovat vaikuttaneet suuresti oma aktiivisuuteni ja haluni oppia.

Kielitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa työtä. Siksi tulen myös jatkossa käyttämään Kieliavaimen palveluja.

Jaakko Naamanka, projektijohtaja

"Yksilövalmennuksessa hyvä lisä on, että opetusta on mahdollista kohdentaa tarkasti henkilökohtaisten toiveideni ja työni asettamien vaatimusten mukaisesti."

Jaakko

Bouncing to the global market

Our journey started right after founding our company Booni last year. At Booni our business is to create, manage and sell new innovative globally ready services, tools, products and companies for the Finnish market but we are now really pushing to the global market as well.

We understood quite fast that we need help with our English skills and, which is actually very important, we like to study cultures as well. Because we work in research & development and with startups, learning new things is always exciting and fun. With the help of Kieliavain we are able to do all this and much much more. Like I often say, we get top-notch English skills as well as business coaching as a bonus. So working with Kieliavain actually saves us money from the start.

I am sure we will continue working with Kieliavain to improve our English skills and expand our cultural knowledge.

I can highly recommend Kieliavain if you are thinking of starting English lessons!

Samuli Tivinen, Game Changer @ Booni

"Like I often say, we get top-notch English skills as well as business coaching as a bonus."

Jaakko

Tee ilmainen kielitesti!

Testaa kielitaitosi ilmaisilla ja nopeilla verkkotesteillämme! Saat raportin kielitaitosi tasosta ja selkeät vinkit taitojesi kehittämiseen.

Englanti | Ruotsi 

Tule koulutusneuvontaan

Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varaa aika nyt