Accessibility Tools

Skip to main content

HUHTIKUUN 2024 PIENRYHMÄT ALKAVAT! ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ VIIMEISTÄÄN 28.3.2024

Kieliavain - språk- och kommunikationsundervisning

Vi erbjuder språkundervisning och kommunikationsundervisning för företag och privatpersoner. Kurser ordnas som skräddarsydda privatkurser, öppna smågrupper, online-träning eller företagsundervisning.

Alla våra kurser skräddarsys enligt deltagarna och hos oss lär du dig därför använda språket på ett mångsidigt och ledigt sätt i situationer som är väsentliga för dig.

I vår utbildningsrådgivning, som är helt gratis, väljer vi den form av utbildning som passar just dig så, att dina kunskaper och färdigheter och din dristighet att använda språket utvecklas på bästa möjliga sätt.

Språk lär man sig endast genom att använda språket och pröva att kommunicera på språket i fråga! På Kieliavain får du alltid personlig service och mångsidig utbildning som motsvarar dina behov.

Vi som företag

Kieliavain är ett familjeföretag som i 40 år erbjudit sina kunder spontan och uppriktig språk- och kommunikationsutbildning. Kieliavain har som mission att föra finländarna ut i världen som språk- och kulturkunniga. Undervisningen bygger på en högklassig undervisning och individuellt planerade undervisningsprogram.

Kontakta oss!

Kieliavains personal och utbildare, infödda och finska språklärare samt kulturantropologer, önskar dig varmt välkommen att diskutera allt som hänför sig till en utvecklad språkkunskap.

Kieliavain
Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsingfors
+358 9 6840 730
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Testa dina språkkunskaper – gratis!

Prova på vår snabba test på nätet. Du får en analys om dina kunskaper med det samma. Du får även värdefulla tips om hur du snabbt vid behov kan förkovra dina kunskaper.

Engelska | Svenska 

Boka tid för en avgiftsfri konsultering!

Våra erfarna lärare och skolningsplanerare står till tjänst då det behövs en grundläggande plan för ett efektivt skolningsprogram. En välplanerad kursform och kurslängd ger goda grunder för ett lyckat resultat.

Boka tid här