Accessibility Tools

Skip to main content

HUHTIKUUN 2024 PIENRYHMÄT ALKAVAT! ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ VIIMEISTÄÄN 28.3.2024

Yksityisvalmennus - kaikki opetus nyt myös verkkovalmennuksena Zoomin tai Teamsin kautta

Saat meiltä apua kiperiin kielellisiin tilanteisiin töissä, uusiin haasteisiin, jotka vaativat parempaa kielitaitoa tai ihan vain unohtuneen kielen aktivointiin.

Yksityisvalmennus voidaan järjestää lähiopetuksena, verkkovalmennuksena tai näiden yhdistelmänä. Räätälöimme kielikurssin juuri tarpeisiisi.

Lähiopetustunnit järjestetään Kieliavaimessa Helsingissä, verkkovalmennuksena koulutus voidaan järjestää joustavasti Zoomin välityksellä.

Tarjoamme kielikoulutusta seuraavissa kielissä:

englanti, ruotsi, saksa, ranska, suomi, espanja, italia, arabi.

Kieliavaimen valtteina ovat henkilökohtainen palvelu ja monipuolinen kielikoulutustarjonta. Yksilöllisen koulutusohjelman ansiosta opiskelu on joustavaa, tuloksia tuottavaa ja hauskaa. Koulutuksen aikana voit huomata kielenkäytön taitojesi kehittyvän, rentoutesi kielitaitoa vaativassa kanssakäymisessä kasvavan ja innostuksesi kielten opiskelussa vahvistuvan.

Kanssamme voit myös valmistautua tiettyyn kielenkäyttötilanteeseen, kuten esiintymiseen tai työhaastatteluun. Kielikoulutusta myös aralle puhujalle, voimme auttaa sinua vapautumaan jännityksestä ja vahvistaa kommunikointitaitojasi omista lähtökohdistasi käsin.

  • Hinnat alkaen 89 € / 45 min oppitunti

Tervetuloa ilmaiseen koulutusneuvontaamme!

Kartoitamme kielitaitosi ja tarpeesi, jotta pääset opiskelemaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Neuvontaan osallistuminen on maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään.

Tee ilmainen kielitesti!

Testaa kielitaitosi ilmaisilla ja nopeilla verkkotesteillämme! Saat raportin kielitaitosi tasosta ja selkeät vinkit taitojesi kehittämiseen.

Englanti | Ruotsi 

Tule koulutusneuvontaan

Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varaa aika nyt