Accessibility Tools

Skip to main content

UUDET AVOIMET RYHMÄT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2024. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Verkkokurssien tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.1.2021 alkaen.

Yrityksen tiedot

Kieliavain
Mannerheiminaukio 1 A
00100 Helsinki
Tel: 09 6840 730
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Y-tunnus: 0347357-5

Ostoehdot

Yleistä

Kieliavain tuottaa kielikoulutuspalveluita lähiopetuksena ja verkkovalmennuksena.

Pidätämme oikeuden kaupan peruuttamiseen, mikäli kurssi ei toteudu liian pienen osallistujamäärän takia. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä.

Lähetämme vahvistuksen kurssiosallistumisestasi vastaanotetun kurssitilauksen jälkeen.

Tilaus on voimassa 12 kuukautta tilaushetkestä. Kurssi tulee olla suoritettu 12 kk sisällä tilauksesta.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron.

Reklamaatio

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai puhelimitse 09-6840 730.

Verkkokurssien toimitusehdot

1) Sopimuksen syntyminen: Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus). Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

2) Maksuehdot: Verkkokurssin voi tilata verkkokaupasta tai suoraan toimistolta osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja sen voi maksaa suoraan verkkosivuillamme luotto – tai pankkikortilla tai laskulla. Yritys ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa. Verkkopalveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

3) Tilattu digitaalinen palvelu on Kieliavaimen tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä.

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama tilausvahvistus toimii tilausvahvistuksena. Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Peruutusehdot

Tilausvahvistuksen jälkeen sinulla on oikeus peruttaa osallistumisesi veloituksetta viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kurssin alkua. Pidätämme 35€ toimistokulumaksun maksun palautuksen yhteydessä.

Mikäli osallistumisilmoitus perutaan myöhemmin kuin seitsemän (7) päivää ennen kurssin alkua tai kurssin aloituksen jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta.

Peruutukset tulee ilmoittaa viipymättä Kieliavaimen toimistoon puhelimitse numeroon 09-6840 730 tai sähköpostilla osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.