Accessibility Tools

Skip to main content

UUDET AVOIMET RYHMÄT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2024. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Me

SATU

kieli- ja kommunikaatiokouluttaja

Olen jo pienestä asti saanut elää ja opiskella monikulttuurisissa yhteisöissä, joissa olen oppinut kohtaamaan ja ymmärtämään erilaisia kulttuureja. Työssäni haluan innostaa ja inspiroida ihmisiä kohtaamaan toisensa ja kommunikoimaan parhaalla mahdollisella tavalla: niin, että he puolin ja toisin voivat tulla ymmärretyiksi.

Laura

Asiakasvastaava

Kun otat yhteyttä Kieliavaimeen, puhut mitä suurimmalla todennäköisyydellä juuri minun kanssani. Niin kauan kuin muistan ovat kansainvälinen kommunikaatio ja useiden kielten päivittäinen käyttö olleet osa elämääni. Kieliavaimen kansainvälisessä ja innostavassa ympäristössä onkin ilo työskennellä. On arvokasta olla mukana luomassa oppilaillemme niitä edellytyksiä, joilla he voivat osaltaan lähteä valloittamaan maailmaa.

Tule oppimaan kanssamme ja varaa aika ilmaiseen koulutusneuvontaan!

”Vuosien varrella olen saanut kulkea monen opiskelijan rinnalla heidät kehittäessään kommunikaatiovalmiuksiaan. Jokaisen oppijan matka on ihmeellinen ja ainutlaatuinen. Näistä matkoista ammennan voimani ja innostukseni opettajana."

Satu Einsalo

Team Kieliavain

Kieliavain on vuonna 1979 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on vahvistaa opiskelijoidensa kieli- ja vuorovaikutustaitoja monipuolisesti, innostavasti ja asiakaslähtöisesti. Koska mielestämme kieltä oppii parhaiten sitä käyttämällä, tarjoamme koulutuksissamme inspiroivan ja turvallisen ympäristön harjoitella kieltä erilaisissa kommunikointitilanteissa. Koulutuksissa huomioidaan myös vuorovaikutuksessa vaikuttavat kulttuuriset tekijät.

Kielikouluttajinamme ovat sekä äidinkielellään opettavia että suomenkielisiä, ammattitaitoisia kouluttajia. Työryhmästämme löytyy myös kulttuuriantropologeja ja useita eri alojen kieliosaajia. Voimme siis huomioida sinun ammatilliset tai muut kielen oppimiseen liittyvät tarpeesi koulutuksessamme. Kielikouluttajiemme asiantuntevassa, kannustavassa ja välittävässä ohjauksessa kielesi pääsee kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla.