Räätälöityä kielikoulutusta 40 vuoden kokemuksella

AVOIMET PIENRYHMÄT

Kevään 2020 pienryhmät järjestetään opettajajohtoisena verkkovalmennuksena Zoomin välityksellä. Uudet verkkovalmennuskurssit alkavat viikolla 21.

Koulutusneuvonnat järjestetään myös Zoomin kautta, voit varata ajan ja ilmoittautua online-kalenterin kautta. Saat kutsun tapaamiseen sähköpostiisi.

Pienryhmät ovat kaikille avoimia kielikursseja. Ne ovat mainio tapa opiskella vierasta kieltä tehokkaasti ja hauskasti. Kurssilla laajennat sanavarastoasi ja kehität valmiuksiasi keskustella luontevasti erilaisissa kielenkäyttöä vaativissa tilanteissa. Ryhmiin otetaan 4-8 oppilasta, joten saat ryhmässä myös yksilöllistä ohjausta.

Pienryhmäkurssin hinta on 315€/445€ (sis. alv 24%). Hinta sisältää 14/20 oppituntia, opiskelumateriaalin, sekä todistuksen opiskelusta.

Mikä ryhmä sopisi minulle?

Jos epäröit, olet aina tervetullut ilmaiseen koulutusneuvontaamme! Kartoitamme kielitaitosi ja tarpeesi, jotta pääset opiskelemaan juuri sinulle sopivassa ryhmässä. Neuvontaan osallistuminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua osallistumaan kurssille.


Kurssiaikataulut - Touko-kesäkuu 2020 - Kurssit nyt Zoomin kautta kotisohvaltasi

Alta löydät tämän kauden kurssitarjontamme. Klikkaa kurssin nimeä nähdäksesi tarkempia tietoja tai ilmoittautuaksesi kurssille.

Seuraavat avoimet ryhmäkurssit alkavat syksyllä 2020. Voit ennakkoilmoittautua laittamalla viestiä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Englanti

Englanti taso A2 | Ti ja To | 26.05.-16.06.2020

Aikataulu:

26.5.-16.6.2020

Tiistaisin ja Torstaisin klo 16:30-18:00

Kurssi on yhteensä 14oppituntia (7 x 2 45min oppituntia)

Ohjelma:

Tällä kurssilla tulet oppimaan suuren joukon uusia sanoja. Pienessä ryhmässä keskustelun harjoitteleminen on paitsi hauskaa, myös erittäin tehokasta. Kielen rakenteen käyttöä syvennetään entisestään erilaisten pari- ja ryhmätöiden avulla. Tule mukaan kehittämään omaa ilmaisutaitoa englannin kielellä! 

Kurssi sisältää:

  • Perus kieliopin kertausta
  • Rohkaisevia harjoituksia aralle puhujalle
  • Paljon suullisen kielen harjoittamista mukavassa samanhenkisessä ryhmässä

English A2-level course

An A2-level English course for everyone interested in gaining courage in using the language. The course consists of activation material, simple discussion topics and grammar revision.

Paikka: Verkkovalmennus / Zoom

Opettaja: Satu Einsalo

Osallistujamäärä: 4-8 osallistujaa

Hinta: 315€ (sis. alv 24%)

English Communication 1 (taso B1) | Ma ja Ke |18.05.-17.06.2020

Aikataulu:

18.5.-17.6.2020

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16:30-18:00

Kurssi on yhteensä 20 oppituntia (10 x 2 45min oppituntia)

Ohjelma:

Arkakin puhuja huomaa käyttävänsä englantia mielellään. Kurssin aikana luetaan ja käsitellään eri ajankohtaisia teemoja helpohkojen tekstien ja artikkelien avulla. Tavoitteena on kartuttaa sanavarastoa, ja saada omaan puheeseen sujuvuutta ja varmuutta. Ryhmän pieni koko mahdollistaa sen, että saat riittävästi aikaa ja tilaa harjoitella ja itse tuottaa puhetta. Ei ole lainkaan niin vaikeaa, kuin olet kuvitellut.

English lower intermediate course

Lower intermediate level English Communication group course. The aim is to encourage everyone to speak without restrictions, using a wider vocabulary and gaining confidence in your own speech. The course contains facilitated discussions on a variety of current topics on a B1 level.

Paikka: Verkkovalmennus / Zoom

Osallistujamäärä: 4-8 osallistujaa

Opettaja: Dharmash Chavda

Hinta: 445 € (sis. alv 24%)

English Communication 2 (taso B2) |Ti ja To| 26.05.-16.06.2020

Aikataulu:

26.05.-16.06.2020

Tiistaisin ja torstaisin klo 16:30-18:00

Kurssin pituus 14oppituntia (7 x 2 45min oppituntia)

Ohjelma:

Erinomainen tapa ylläpitää ja kartuttaa jo olemassa olevaa kielitaitoa. Kurssin aikana käsitellään ajankohtaisia teemoja ja laajennetaan sanavarastoa. Pieni ja intensiivinen keskustelupiiri inspiroivan opettajan johdolla takaa erinomaiset puitteet tehokkaalle kielikoulutukselle. Kaikki kurssilla käytettävä materiaali jaetaan tunneilla.

English Upper-Intermediate level course:

Upper intermediate English Communication group course. Course contains a variety of facilitated discussions on current topics from news sources around the world. Gain the confidence and vocabulary to use English more fluently.

Paikka: Verkkovalmennus / Zoom

Opettaja: Barbara Winn-Hagelstam

Osallistujamäärä: 4-8 osallistujaa

Hinta: 315€ (sis. alv 24%)

Tee ilmainen kielitesti!

Testaa kielitaitosi ilmaisilla ja nopeilla verkkotesteillämme! Saat raportin kielitaitosi tasosta ja selkeät vinkit taitojesi kehittämiseen.

Englanti | Ruotsi | Venäjä

Tule koulutusneuvontaan

Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varaa aika nyt

"Pääsin yli jännityksestä ja uskallan nyt kommunikoida rennosti!"

Kristina