vasen2


Yksilölliset koulutusohjelmat

alkaen  915 € / 10 oppituntia
(sis. alv 24 %)


Avoimet pienryhmät

395€ / 20 oppituntia
(sis. alv 24%)

Hinta sisältää opiskelumateriaalin ja -todistuksen. Kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa korottomassa erässä.

lisätietoa p. 09 6840 730

Palvelut-Vasen


Muuta kivaa Kieliavaimessa:

  • eri kielten intensiivi- ja pienryhmäkursseja
  • Finnish for Foreigners- ja Lär dig svenska-kursseja
  • Kids' Club
  • Ladies' Weekend
  • Dine in English
  • English Networking Cocktail

ruskeaBlokki

Kieltä koulutuksesta käännöksiin

Kieliavaimessa sekä yritys- että yksityispuolen asiakkaalle suunnitellaan yrityksen palveluvalikoimasta yksilöllinen koulutuskokonaisuus. Palvelumme kattavat koulutusmuotoja yksilövalmennuksesta pienryhmätyöskentelyyn ja yhden kerran konsultaatiokäynneistä pitkäjänteiseen kielikoulutukseen.

Kielikoulutusneuvojamme kartoittavat koulutettavien kielellisen taitotason ja koulutukselliset tarpeet. Lähtötilanteen kartoituksen ja tavoitetilan määrittelyn pohjalta rakennamme asiakkaalle häntä parhaiten palvelevan koulutusratkaisun, jonka sisältö, laajuus ja tavoitteet sovitaan erikseen.

Järjestämme koulutusta Helsingin lisäksi myös Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Koulutamme muun muassa englannin, ruotsin, venäjän, viron, saksan, ranskan, italian, espanjan, portugalin ja suomen kielissä.


Koulutuksemme
  • SAATTAA suomalaisia maailmalle kieli- ja kulttuuritaitoisina
  • KASVATTAA toisaalta Suomeen muuttaneiden kielellistä ja kulttuurista kompetenssia
  • LISÄÄ kansainvälisen kommunikaation mahdollisuuksia
  • ROHKAISEE kehittämään ja käyttämään omaa kulttuurista ja kielellistä tietotaitoa.

Yksityisasiakkaan kielikoulutus

Oletko innostunut uuden kielen opiskelusta? Haluatko aktivoida jo opitun, mutta unohtumaan päässeen kielen? Oletko kyllästynyt kielen itsenäiseen kehittämiseen? Kaipaatko rohkaisua kielen käytössä tai viilausta kielen oikeaoppisuuteen?

Kieliavaimen valtteina ovat henkilökohtainen, lämminhenkinen palvelu ja monipuolinen kielikoulutustarjonta. Yksilöllisen koulutusohjelman ansiosta opiskelu on joustavaa, tuloksia tuottavaa ja hauskaa. Koulutuksen aikana voit huomata kielenkäytön taitojesi kehittyvän, rentoutesi kielitaitoa vaativassa
kanssakäymisessä kasvavan ja innostuksesi kielten opiskelussa vahvistuvan.

Kieliavaimeen voit tulla myös preppaamaan kielenkäytön taitojasi ammattilaisen ohjauksessa valmistautuessasi esimerkiksi esiintymistilanteeseen tai työhaastatteluun. Aralla puhujalle tarjoamme erityistä, kieleen liittyvien jännitteiden ylittämiseen tähtäävää koulutusta.


Yrityksen avaimet maailmalle

Etsitkö tietoa ja taitoja menestyäksesi työssäsi kansainvälisesti? Kaipaako yrityksesi välineitä kansainväliseen kommunikaatioon? Tarvitsevatko eri kielitaustoista tulevat työntekijänne vahvistusta suomen kielen taidoissaan?

Muuttuva ja kansainvälistyvä työelämä asettaa yrityksiä uudenlaisten kielellisten haasteiden eteen. Kieliavain on auttanut jo yli 30 vuoden ajan suomalaisia yrityksiä menestymään kansainvälisissä suhteissaan ja maailmalla. Laadukkaat yrityspalvelumme ulottuvat yrityksen kielikoulutustarpeiden selvityksestä tuloksellisen kielikoulutuksen toteuttamiseen.

Asiantuntevat kielikoulutusneuvojamme auttavat teitä kaikissa kielikoulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kielikoulutusneuvonta ja henkilöstön kielikoulutustarpeen arviointi on yrityksellenne maksutonta. Erityisesti yritysten tarpeisiin suunniteltu henkilöstön aktiivista kielitaitoa mittaava kielitaitokartoitus on arvokas yritystoiminnan suunnittelun väline.

Koulutamme yrityksiä muun muassa seuraavilla aloilla: pankki ja sijoittaminen, matkailu ja hotellit, design ja IT , urheilu ja liikunta sekä kauppa, rakennusteollisuus ja terveydenhuolto. Tarjoamme koulutusohjelmia myös erityisalojen liittojen ja yhdistysten sekä julkishallinnon tarpeisiin. Koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan toimitiloissa tai Kieliavaimessa Helsingin ydinkeskustassa.


Sananen opiskelumuodoistamme

Kaikki opiskelumuotomme pohjaavat kommunikatiiviseen menetelmään. Menetelmä takaa, että asiakas saa käyttää opiskelemaansa kieltä runsaasti aina koulutusohjelman ensihetkistä lähtien. Kielen monipuolinen käyttö kehittää puhevalmiutta erilaisiin kielenkäyttötilanteisiin, madaltaa kynnystä käyttää kieltä ja saa kielenkäyttötilanteet tuntumaan yhä luontevammilta.

Yksilövalmennus on keino kohentaa kieltä tai oppia uusia kieliä asiantuntevan kielikouluttajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ryhmämuotoinen opiskelu taas on kieltä – ja etenkin suullista kielitaitoa – vauhdikkaasti kehittävä kielen oppimisen muoto. Ryhmätyöskentelyssä runsaan suullisen puheharjoittelun rinnalla suoritetaan etätehtäviä ja kielen rakenneharjoituksia.


konsultaatio tarjous yhteydenotto
tule ilmaiseen
koulutusneuvontaan
pyydä meiltä
tarjous
ota yhteyttä
meihin


Käännös ja tulkkaus

Kieliavain tarjoaa tasokkaita käännös- ja tulkkauspalveluita. Meiltä voit tilata sekä konsekutiivi- ja simultaanitulkkausta. Suoritamme käännökset asiantuntemuksella ja täsmällisesti työn laajuudesta riippumatta. Kääntäjien ja tulkkien yhteistyöverkostomme on kansainvälinen ja laaja. Myös kielivaikoimamme on runsas. Kerro meille, mitä tarvitset – me teemme sinulle tarjouksen.


koulutus fi

Löydätte meidät nyt myös koulutus,fi palvelusta. Tutustu kurssivalikoimaamme tästä.


Erittäin piristävä ja puhetaitoa aktivoiva oppimatka lyhyestä aikamäärästä huolimatta – kiitos hyvin aktiivisen, kommunikatiivisen ja kannustavan opettajan.

Elise Vartiainen, Sato Oyj

oikea2


 

Osaavan ja ammattitaitoisen opettajan avulla olen rohkaistunut puhumaan ja käyttämään kieltä. Entisen punastelun sijaan.

LUE LISÄÄ...

Kristiina Sarivaara,
AD graafinen suunnittelija

Because we work in research & development and with startups, learning new things is always exciting and fun. With the help of Kieliavain we are able to do all this and much much more.

LUE LISÄÄ...

Samuli Tivinen,
Game Changer @ Booni.fi

Oikean opetusmuodon valinnan lisäksi opintojeni edistymiseen ja mielekkyyteen ovat vaikuttaneet suuresti oma aktiivisuuteni ja haluni oppia.

LUE LISÄÄ...

Jaakko Naamanka,
projektijohtaja


Walter