Kielitaitoa kansainvälistyville markkinoille

Jaakko Naamanka, projektijohtaja


 

Toimin Sweco PM Oy:ssä infrahankkeiden projektijohtajana. Suomessa infrarakentaminen on kansainvälistynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Eurooppalaiset suuret rakennusyhtiöt ovat kiinnostuneet Suomen inframarkkinoista ja suomalaiset yritykset alkaneet käyttää ulkomaisia yhteistyökumppaneita. Muutokset asettavat projekteissa työskenteleville uusia vaatimuksia. Hyvä kielitaito on perusedellytys tehtävistä suoriutumiselle.

Olen kehittänyt ja ylläpitänyt kielitaitoani Kieliavaimen pienryhmä- ja yksilöopetuksen avulla. Molemmat opiskelumuodot ovat tehokkaita. Yksilövalmennuksessa hyvä lisä on, että opetusta on mahdollista kohdentaa tarkasti henkilökohtaisten toiveideni ja työni asettamien vaatimusten mukaisesti. Oikean opetusmuodon valinnan lisäksi opintojeni edistymiseen, mielekkyyteen ja onnistumiseen ovat vaikuttaneet suuresti oma aktiivisuuteni ja haluni oppia.

Kielitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa työtä. Siksi tulen myös jatkossa käyttämään Kieliavaimen palveluja.

Jaakko

oikeajaakko

Yksilövalmennuksessa hyvä lisä on, että opetusta on mahdollista kohdentaa tarkasti henkilökohtaisten toiveideni ja työni asettamien vaatimusten mukaisesti.